Poliţiştii au stabilit care este cel mai prost hoţ. Titlul îi revine unui timişorean! UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fost reţinuţi
Suspecţii au fost reţinuţi

Hoţul care a reuşit să fie prins de poliţişti după ce s-a dat de gol că a furat un camion plin de alcool a fost arestat. Tânărul de 17 ani a reuşit şi performanţa să îi trimită pe oamenii legii şi la complicii săi. În plus, poliţiştii nu vor primi nicio primă, chiar dacă au rezolvat cazul în cinci minute.

UPDATE, ASTĂZI ORA 09:30

Tânărul de 17 ani a fost prezentat azi-noapte în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a decis arestarea preventivă a tânărului pentru 19 zile sub acuzaţia de furt calificat. În această dimineaţă, patrui dintre complicii hoţului vor fi prezentaţi şi ei cu propunerea de arestare preventivă. În plus, alţi trei complici urmează să fie testaţi psihologic, astfel încât anchetatorii să ştie dacă ei aveau sau nu discernământ. Poliţiştii de la Secţia 4 au stabilit în urma unei anchete interne că hoţul prins de ei este cel mai prost infractor pe care l-au întâlnit până acum. Chiar dacă valoarea prejudiciului se ridică la 300.000 de lei, poliţiştii nu vor fi recompensaţi, ei trebuind să se mulţumească cu norocul unui dosar în lucru în minus.

"A fost un caz foarte simplu. Am fost la locul potrivit în momentul potrivit. Dacă altă dată e nevoie de anchete complicate, martori oculari şi numeroase interogări, ba chiar trebuie să aduce dovezi pentru toate acuzaţiile, acum totul a mers rapid. În cinci minute a fost rezolvat tot cazul. E prima oară când dau peste un astfel de hoţ", a spus Liviu Neagoe, agenţ sef al Secţiei 4 din Timişoara, cel care l-a prins pe hoţ.

UPDATE, ORA 19.15

Poliţiştii au mai reţinut doi tineri, după ce la prânz au mai adus la audieri alţi cinci complici ai şoferul care a fost prins în această dimineaţă. Cei opt tineri sunt anchetaţi în aceste momente de poliţiştii de la Secţia 4. "Tinerii sunt confruntaţi, se iau declaraţii, urmează să se stabilească alături de procuror dacă o să fie reţinuţi. S-a stabilit prejudiciul la 300.000 de lei, valoarea alcoolului şi a microbuizelor furate", a declarat Andrei Emil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.



Poliţiştii tras mai multe focuri de armă ca să opreasă un adolescent de 17 ani, care circula la volanul unui microbuz furat. Agenţii Secţiei 4 au încercat să-l oprească pe tânărul care conducea maşina cu farurile stinse şi a trecut pe roşu la un semafot de la Gara de Nord. Acesta a abandonat maşina în mijlocului drumului şi a luat-o la fugă, alături de alţi doi tineri, fiind urmăriţi de poliţişti.

Unul dintre agenţi a tras mai mult focuri de armă în aer, iar şoferul s-a oprit, în timp ce complicii săi au reuşit să scape. Tânărul prins este din Jimbolia, nu avea permis de conducere şi fusese la furat împreună cu doi prieteni, la un depozit din apropierea Gării de Nord. După ce au încărcat marfa în microbuz, au încercat să ajungă acasă, însă au avut ghinionul să fie opriţi în trafic.

"Agentul a tras mai multe focuri de armă ca să-i oprească pe fugari. Şoferul a fost reţinut de agenţii Secţiei 4 şi este cercetat în aceste momente. Am aflat şi identitatea celor doi complici, care urmează să fie aduşi la audieri", a spus Andrei Emil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Suspecţii au fost reţinuţi

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite