Şofer judecat pentru că a lovit cu maşina doi timişoreni pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unui automobil Toyota Corola a fost trimis în judecată de procurorii timişoreni pentru că a lovit cu maşina două persoane şi apoi a fugit de la locul accidentului, abandonându-ţi victimele în mijlocul drumului.

Din probele administrate în cauză în cursul urmăririi penale rezultă că, în data de 02.08.2008, în jurul orei 15.30, inculpatul a condus un autoturism marca Toyota Corola pe Bd. Liviu Rebreanu din Timişoara, pe direcţia de deplasare dinspre Calea Buziaşului spre Calea Martirilor.

"La un moment dat, autoturismul condus de inculpat a ajuns în dreptul unei treceri de pietoni, dar nu a încetinit şi nu a oprit pentru a da prioritate celor doi pietoni angajaţi în traversarea regulamentară a străzii, ci doar a tras de volan dreapta, în încercarea de a evita lovirea frontală a pietonilor. Cu toate acestea, autoturismul condus de inculpat a acroşat cu partea din spate, lateral stânga, pe minora B.I. angajată regulamentar în traversarea străzii", a declarat procurorul Ion Braşoveanu, şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

După producerea accidentului, inculpatul nu a încetinit, nu a oprit la locul impactului, ci şi-a continuat drumul, părăsind locul accidentului, fără a acorda ajutor victimei, fără a aştepta sosirea organelor de poliţie şi fără a avea încuviinţarea acestora.

"Urmare a accidentului, minora B.I. a suferit leziuni vindecabile în termen de 50 zile de îngrijiri medicale, dar reprezentantul legal al acesteia a declarat că nu formulează plângere prealabilă. Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara", a mai spus procurorul Ion Braşoveanu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite