Sexi-consilierul este dus în cătuşe la Tribunalul Timiş să solicite eliberarea de după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Urs, tânărul care a incendiat altarul de la Catedrala Mitropolitană din Timișoara a fost arestat la începutul săptămânii trecute. Fostul angajat al Primăriei Timișoara, ajuns celebru pentru pozele nud postate pe net, vrea să scape de cătușe și a declarat recurs.

Credincioșii care se aflau duminica trecută în Catedrala Mitropolitană din Timișoara au trăit un șoc în momentul în care un bărbat a stropit altarul cu benzină și i-a dat foc.

Tânărul a fost imobilizat imediat, iar polițiștii l-au identificat în persoana lui Daniel Urs, fost angajat la Direcția de Urbanism a primăriei și la Poliția Comunitară. Pe numele lui Urs s-a deschis un dosar penal, iar tânărul a fost arestat preventiv la începutul acestei săptămâni pentru 10 zile.

Tânărul a declarat recurs, iar potrivit portalului just.ro, termenul de judecată a fost fixat, astăzi,  la Tribunalul Timiș. Daniel Urs a fost adus în cătuşe, iar magistraţii stabilesc astăzi dacă stă în arest sau o să fie eliberat.

<a href="http://www4.smartadserver.com/call/pubjumpi/22644/154777/9786/M/[timestamp]/?"><img src="http://www4.smartadserver.com/call/pubi/22644/154777/9786/M/[timestamp]/?" border="0" alt="" /></a>

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite