Sediu nou de 500.000 de euro şi salarii de 500 de lei la Poliţia Comunitară Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Comunitară Timişoara şi-a tras un sediu de jumătate de milion de euro pe Aleea CFR, în fostul Club 1 Mai, care aparţinea Regiei Autonome de Transport Timişoara.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU NOUL SEDIU AL POLIŢIEI COMUNITARE

Noul sediu al Poliţiei Comunitare a costat Primăria Timişoara aproape jumătate de milion de euro, bani care au fost bugetaţi înainte de criză, încă din anul 2006. Clădirea abandonată a fostului club sportiv RATT a fost renovată şi are acum la parter o sală de forţă pentru poliţişti, o sală de conferinţe, birourile şefilor şi ale personalului, precum şi un dispecerat.

Sediu de lux, salarii de mizerie

Poliţiştii sunt încântaţi de noul sediu, însă nu sunt încântaţi de salariile din care nu mai pot să trăiască. „Este o realitate tristă. Ne-au plecat până acum opt oameni, care nu puteau să trăiască din salariile reduse. Câştigau 500 de lei pe lună. Au plecat la muncă în Italia, Franţa, Spania sau Germania. Şi alţii vor să plece", a spus Doru Spătaru, directorului Poliţiei Comunitare Timişoara. El spune că după legea salarizării unice, poliţiştii comunitari pot câştiga aproaximativ 800 de lei lunar.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite