S-a sinucis fiul de 18 ani al unei judecătoare de la Curtea de Apel Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul a fost găsit, spânzurat, miercuri, în casa familiei sale din cartierul Freidorf din Timişoara. Alexandru Lăpădat, de 18 ani, a fost găsit fără viaţă de părinţii săi.

Tânărul era elev în clasa a XII -a, la secţia "Ştinţele Naturii" la Liceului "Nickolas Lenau" din Timişoara. El este fiul judecătoarei Maria Lăpădat de la Curtea de Apel Timişoara. Poliţiştii spun că tânărul a fost găsit fără viaţă miercuri, iar profesorii de la Liceul "Nikolaus Lenau" din Timişoara spun că Alexandru Lăpădat nu a fost ieri la şcoală.

"A fost un şoc pentru noi toţi. Alexandru nu a avut probleme la şcoală, s-a integrat foarte bine. La învăţătura avea rezultate bune. Nu a avut un comportanent care să tradeze faptul că are de gând să recurgă la un asemenea gest, care ne-a şocat pe toţi", a declarat Elena Wolf, directorul Liceului "Nikolaus Lenau" din Timişoara.

Colegii spun că Alexandru nu avea probleme şi cred că gestul său nu a fost premeditat. "Toţi suntem şocaţi. Nu ne-a venit să credem când am auzit tragica veste. Alexandru urma să se întâlnească cu unii dintre noi chiar în ziua în care s-a sinucis. Aveam planuri. Noi nu credem că a fost o acţiune premeditată, ci un gest spontan pe care nu îl înţelege nimeni", a declarat unul dintre colegii tânărului.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite