Rudele romului tranşat la Medicină le-au cerut magistraţilor să grăbească sentinţa definitivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudele lui Trifu Schroth, romul tranşat de studenţii măcelari, vor ca văduva victimei să apuce să vadă sentinţa definitvă. Sergiu Florea scrie poezii de dragoste în spatele gratiilor şi le publică în revista Penitenciarului Timişoara.

Rudele romului tranşant la Medicină au trimis o nouă scrisoare judecătorilor Curţii de Apel Timişoara, în care roagă instanţa ca sentinţa să fie dură şi dreaptă, şi să vină ceva mai repede.

Asta deoarece Lucreţia Schroth, de 71 de ani, văduva lui Trifu Schroth, se roagă în fiecare zi ca Dumnezeu să o ţină în viaţă până când studenţii vor primi sentinţa definitivă.

„Soţia mortului vrea să apuce sentinţa definitivă. Vrem să se facă dreptate pentru vărsarea de sânge şi vă rugăm să daţi o sentinţă dreaptă şi mai rapidă dacă se poate", au scris rudele romului tranşat în căminul universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara. 

Lucreţia Schroth le-a scris şi ea o scrisoare judecătorilor, în septembrie 2010, în  care le-a mărturisit că nu poate să doarmă noaptea şi nu o să aibă linişte atât ea, cât şi familia ei, până când Carmen Bejan şi Sergiu Florea nu sunt condamnaţi la închisoare pe viaţă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite