Romeo a fost trimis în judecată după ce a încercat să-şi omoare prietenul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost trimis în judecată de magistraţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, după ce a încercat să-şi înjunghie prietenul. Victima a fost lovită cu cuţitul, iar medicii spun că viaţa i-a fost pusă în pericol.

Sile Bocz a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor de către procurori, iar primul termen în proces o să aibă loc în luna aprilie. Bărbatul este acuzat că în seara de 28 septembrie 2010, după ce s-a certat cu un cunoscut, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în piept, victima având nevoie într-o primă fază de 15 zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni. Ulterior, medicii au constat că viaţa tânărului a fost pusă în pericol.

"Conform raportului medico-legal, victima a prezentat o plagă înjunghiată cu marginile regulate de aproximativ 3 cm, la baza hemitoracelui drept lateral. În urma examinării a abdomenului victimei s-a stabilit că ficatul prezintă la nivelul segmentului VII şi VI al LHD o arie în bandă hipodensă cu aspect de laceraţie hepatică", a declarat Ion Braşoveanu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite