Avocată bătută de un clan de romi, invitată să reconstituie bătaia cu ţiganii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Obîrşanu, o avocată care a fost bătută în centrul Timişoarei de un clan de romi, este chemată acum de procurori să facă reconstituirea bătăii.

Agresiunea a avut loc în septembrie 2009, pe bulevardul Mihai Viteazu din Timişoara, avocatul fiind bătut pe stradă după ce şi-a vizitat clientul, care se judeca cu vecinii săi de etnie romă. După un an şi jumătate, anchetarea bătăii nu a ajuns la niciun rezultat. Procurorii i-au chemat pe romi şi pe avocată, ca să explice fiecare cum a avut loc bătaia şi să pună în scenă reconstituirea, ca experiment judiciar. „Este o bătaie de joc că de atâta timp ancheta bate pasul pe loc.

Ţiganii nu au fost deranjaţi, iar acum suntem chemaţi la reconstituire. Vor să mă mai bată ca să vadă şi procurorii cum lovesc ţiganii. Trebuia ca acest dosar să fie rezolvat de multă vreme", a spus avocatul Carmen Obîrşanu. Romii spun că ei nu au lovit-o pe avocată şi că nu au ce să reconstituie. „Eu nu am bătut pe nimeni. N-am ce să mă reconstitui. Ea m-a lovit şi acum minte că am bătut-o eu", a spus Ileana Cârpaci, acuzată că a bătut-o pe avocata Carmen Obîrşanu.


Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite