Procesul pensionarului James Bond cu 12 buletine false este blocat de băncile ţepuite cu 250.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soarta procesului de la Curtea de Apel Timişoara a pensionarului James Bond depinde de o expertiză contabilă care nu se poate realiza pentru că băncile care au luat o ţeapă de peste un sfert de milion de euro nu au pus la dispoziţie documentele contabile care să dovedească ţeapa.

Braşov: EXCLUSIV/ Ţeparul „Vampirică", 44 de identităţi false cu facturi furate

Timişoara: FOTOGALERIE Cum să furi un milion. Cu buletinul!

Sudorul Milorad Cirici, de 64 de ani, este judecat pentru înşelăciune, după ce s-a folosit de 12 cărţi de identitate false pentru a lua credite de la bănci. Fiica sa, aflată acum în arest, şi soţia lui au luat şi ele credite cu buletine false. Actele au fost întocmite de o funcţionară de la Serviciul de Buletine Timişoara, care se află şi ea în puşcărie.

Pensionarul „James Bond", cu 12 identităţi false, se apără cu nepotul ucis de leucemie

Singurul document care să în calea pronunţării unei sentinţe în acest proces este o expertiză contabilă. Expertul contabil Nicolae Bobiţan desemnat să întocmească documentul nu a reuşit să facă expertiza, pentru că băncile care au dat credite cu acte false nu au pus la dispoziţie documentele din care reiese ţeapa. „Dosarul nu se poate studia la arhiva tribunalului, iar patru dintre bănci nu au depus la dosar documentele necesare expertizei contabile judiciare", a spus expertul Nicolae Bobiţan.

Pensionarul „James Bond” regretă că şi-a cumpărat 12 identităţi false

Pensionarul „James Bond” cu 12 buletine de identitate false

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite