Procesul crimei de la Medicină, amânat din cauza unei expertize

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sergiu Florea şi Carmen Bejan au fost aduşi astăzi degeaba la Curtea de Apel Timişoara, pentru că judecătorii au amânat procesul. Asta pentru că Institutul de Medicină Legală din Timişoara nu a trimis raportul de expertiză solicitat de instanţa de judecată.

Procesul studenţilor ucigaşi de la Medicină a fost amânat pentru data de 9 decembrie, astăzi, de judecătorii Curţii de Apel Timişoara. Carmen Bejan şi Sergiu Florea au stat în sala de judecată aproximativ o oră şi au asistat la alte procese, vegheaţi de familia romului de 65 de ani, pe care l-au tranşat în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara.

Crimă în căminul de la Medicină

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 21 de ani, l-au ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro. În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit cu leduri şi l-au pus în portbagajul Mercedesului romului, parcat în faţa căminului.

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Victima tranşată de ziua ei, ascunsă în portbagaj

Cadavrul lui Schroth a fost găsit în 1 august, chiar de ziua lui, de anchetatori. Sergiu a fost prins în 1 august 2009, în timp ce încerca să îşi ia viaţa, în baia unui apartament din Calea Şagului, închiriat de iubita sa. După numai o zi, în 2 august, iubita sa, Carmen Bejan, s-a predat de foame poliţiştilor din Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a bântuit străzile şi parcurile oraşului în timp ce poliţiştii din toată ţara o dăduseră în urmărire generală.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite