Preafericitul Daniel este în război cu Facebook pentru profilele false în numele lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contul cu numele Prefericitului Daniel de pe Facebook
Contul cu numele Prefericitului Daniel de pe Facebook

Patriarhul României se plânge că administratorii Facebook nu-i şterg conturile apărute în numele său pentru care el nu şi-a dat binecuvântarea.

Biroul de Presă al Patriarhiei Române a reacţionat după ce au apărut profile ale Preafericitului Daniel pe reţeaua de socializare Facebook. Biroul de presă susţine că niciunul dintre aceste conturi nu are acordul sau binecuvântarea Patriarhului României, ci sunt iniţiative personale ale unor utilizatori anonimi.

Mai citeşte şi:

INOVAŢIE: SPA în Casa Domnului, la mănăstirea din Băile Heculane

Episcopul Sofronie își sărbătorește ziua la restaurant cu 180 de invitați și meniu cu somon

FOTO Patriarhul Daniel a fost întâmpinat la Oradea cu buchete de trandafir alb

Iaşi: Patriarhul Daniel a primit titlul de Doctor Honoris Causa la Universitatea „Al. I. Cuza“

Patriarhul nu vrea conturi pe Facebook

„Deşi Patriarhia Română a sesizat de mai multe ori administratorul Facebook asupra acestor conturi false atribuite Patriarhului României şi a solicitat închiderea acestora, totuşi ele continuă să funcţioneze şi să inducă în eroare pe cei care le accesează", se arată în Biroul de Presă al Patriarhiei Române comunicatul Patriarhiei Române.

CITEȘTE CUM AGĂȚA PERSOANE PE FACEBOOK SERGIU BĂHĂIAN DIRECT DIN ÎNCHISOARE

Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, de o lună şi jumătate un cont în reţeaua de socializare Facebook. Pe profilul său au fost postate zeci de fotografii cu Patriarhul în timpul slujbelor bisericeşti. Contul "Preafericitul Daniel" nu are însă prea mare succes printre utilizatorii Facebook, deoarece el nu a reuşit să adune decât 19 prieteni, printre care şi Maica Dionisia din Basarabia, care pe lângă profilul de pe Facebook, are şi cont de Twitter.

Conturi false


În numele Preafericitului Daniel mai este un cont, care poartă denumirea de "Patriarhul Daniel Dani Boo", unde se încearcă denigrarea Patriarhului. Pe falsul profil, creatorul a notat în numele Patriarhului: "Stau degeaba, mai rog prin biserică aiurea, rar ce-i drept, da' banu' îl iau şi încă gros nu glumă .... Mă iubesc babetele enorm, de câte ori mă vad, vor să mă mângâie sau să mă ia în braţe.... în rest, nu fac nimic.... Bântui prin ţară cât cuprinde pe banii statului.... "

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite