Poliţiştii de la Rutieră au dat zeci de amenzi şi au reţinut zece permise de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi acţiunea a avut un rol preventiv, 41 de conducători auto au fost depistaţi încălcând diferite norme rutiere, fiind amendaţi sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 4.200 de lei.

Astăzi, între orele 07.00 - 09.00, poliţiştii au acţionat pe arterele din  Timişoara. Cu această ocazie, cei 13 poliţişti participanţi la acţiune au înregistrat cu aparatul radar 21 de autoturisme care rulau  cu o viteză peste limita maxim admisă pe tronsonul de drum.

Dintre cei sancţionaţi,  11 şoferi au fost depistaţi în timp ce depăşeau coloana oprită la semafor, fapt pentru care împotriva acestora s-a luat măsura sancţionării contravenţionale şi a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice  pe o perioadă de 30 de zile.

"Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare deoarece diminuarea numărului accidentelor rutiere, care au drept cauză viteza excesivă, reducerea numărului de victime ale acestor accidente şi creşterea siguranţei pe drumurile publice, constituie unul din obiectivele principale ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş", a spus Andrei Emil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite