Trei persoane au fost arestate după ce poliţiştii le-au confiscat 33.000 de pachete de ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă cele 20.000 de pachete de ţigări, care au fos confiscate vineri de poliţiştii, la Lugoj, alte 13.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite de anchetatori în casa unui bărbat suspectat că este liderul unui grup care câştiga zeci de mii de euro.

Tutunul de contrabandă a fost găsit în casa unui timişorean din Calea Şagului, mărcile Monte Carlo, Royal, Trokadero şi Marble. Cele 13.000 de pachete de ţigări netimbrate au fost descoperite în garajul bărbatului, învelite în saci de plastic. Poliţiştii au confiscat marfa şi l-au prezentat vineri seara pe bărbat, alături de doi şoferi de tir la arestare, la Tribunalul Timiş, iar judecătorii au hotărât că indivizii îşi vor petrece următoarele 29 de zile în arestul Poliţiei Timiş.

Cei doi şoferi arestaţi sunt de origine sârbă şiau fost suprinşi în timp ce conduceau tiruri, despre care poliţiştii spun că au fost folosite pentru transportarea ţigărilor netimbrate. Într-un tir, poliţiştii au descoperit 20.000 de pachete de ţigări netimbrate, iar în alt autotren, interceptat de poliţiişti, nu au fost găsite ţigări, pentru că acestea fuseseră deja descărcate în garajul din Calea Şagului.

Un tir cu 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă a fost depistat de poliţişti

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite