Poliţiştii comunitari au verificat spălătoriile auto, vulcanizările şi depozitele de materiale de construcţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma amenzilor, Poliţia Comunitară şi-a tras şi un sediu de lux
În urma amenzilor, Poliţia Comunitară şi-a tras şi un sediu de lux

În perioada februarie-martoe poliţiştii locali au verificat legalitatea activităţilor operatorilor economici din municipiul Timişoara care desfăşoară exerciţii comerciale de tip spălătorie auto, schimbări cauciucuri, echilibrări roţi, centre de diagnoză şi depozitări de materiale din construcţii.

Au fost verificate 41 de societăţi, dintre care 22 de spălătorii auto, 14 service-uri-vulcanizări şi 5 depozite de materiale de construcţii.

"Neregulile constatate au fost numeroase, fiind aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevedeilor HCL 102/2009 şi a Legii 650/2002 în valoare totală de 67.100 lei. Operatorii economici care desfăşoară astfel de activităţi au obligaţia de a funcţiona în spaţii complet închise cu condiţia să corespundă necesităţilor şi confortului populaţiei din zonă, fără să dăuneze relaţiilor cu vecinătăţile şi să fie puse în practică toate măsurile pentru protecţia mediului înconjurător. Aceste activităţi pot funcţiona doar în urma obţinerii autorizaţiei conform legislaţiei în vigoare, după obţinerea tuturor avizelor şi având acordul vecinilor direct afectaţi", a spus Nicoleta Popa, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara

Poliţiştii spun că verificările vor continua şi în perioada următoare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite