Poliţiştii au confiscat 41 de tone de porumb transportat fără documente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor, împreună cu poliţiştii din cadrul postului de poliţie Comloşu Mare, în cooperare cu comisari ai Gărzii Financiare Timiş, au depistat două autocamionare care transportau peste 41 de tone de porumb boabe fără documente legale.

La data de 24 mai, în urma unui control în trafic poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, au oprit două autocamioane, care aparţineau unei firme din Arad şi în care erau transportate 41.620 kg porumb boabe, fără îndeplinirea condiţiilor legale.

Comisarii Gărzii Financiare au dispus sancţionarea firmei, reprezentată prin administrator cu amendă în valoare de 5.000 lei şi au dispus confiscarea întregii cantităţi de cereale.

"De asemnea, a mai fost sancţionat contravenţional şi C. I. Livius, de 44 ani, din Comloşu Mare cu suma de 1.500 lei deoarece a vândut cereale firmei sancţionate fără a întocmi actele de vânzare-cumpărare, dispunându-se totodată şi confiscarea contravalorii mărfii, respectiv a sumei de 40.786 lei", a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite