Patronul bijuteriei Bellisima a fost bătut, sechestrat şi jefuit în vila sa din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patronul a fost bătut de cei doi agresori
Patronul a fost bătut de cei doi agresori

Ahmed Ozdemir, de 40 de ani, a fost atacat în faţa casei sale de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din Timişoara de doi indivizi mascaţi. Apoi a fost legat, sechestrat în baie, iar casa sa a fost jefuită. Poliţiştii susţin că incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere de la vilă şi îi caută pe suspecţi.

Ahmed Ozdemir a fost atacat joi seara, în momentul în care a încerca să îşi parcheze maşina în garajul vilei sale. Poliţiştii spun că patronul a fost pândit de mai multe zile, iar hoţii au acţionat la pont, sperând că obţin o sumă mare de bani. Ozdemir, care a fost ameninţat cu un cuţit şi lovit de mai multe ori, le-a dat agresorilor banii din portofel: 200 de euro şi 200 de lei, după ce a fost bătut cu pumnii şi picioare, legat şi sechestrat în baia apartamentului său.

"Unul era în curte, celălalt a venit din spate, după ce am deschis uşa garajului cu telecomanda. M-au lovit, apoi m-au legat şi au cătrobăit în toată casa. Au plecat cu câteva laptopuri şi cu banii mei din portofel", a declarat Ahmed Ozdemir, care a fost transportat la Spitalul Municipal Timişoara. El a primit îngrijiri medicale, însă viaţa nu i-a fost pusă în pericol, spun medicii.

Poliţiştii analizează în aceste momente înregistrările realizate de camerele de supraveghere. "Este vorba de doi indivzi care purtau cagule", a spus Marinela Hotico, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Hoţii care au furat seiful cu 100.000 de euro din casa bijutierului au acţionat ca în filme. Victima a fost urmărită pas cu pas





Casa patronului Bellisima
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite