O adolescentă de 17 ani a fost rănită într-un carusel la Utvin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tănără de 17 ani a fost rănită, duminică seara, într-un carusel în localitatea Utvin. Tînăra a plătit biletul şi s-a urcat pe carusel, însă o bară de metal de la unul dintre scaune s-a desprins şi a lovit-o în cap pe adolescentă.

Accidentul a avut loc în localitatea Utvin, duminică seara, iar tânăra care s-a urcat în carusel a trecut prin clipe de groază. Ea s-a urcat într-un carusel, însă o bară de metal de la unul dintre scaune s-a desprins şi a lovit-o în cap.

Angajaţii parcului de distracţii ambulant, care a oprit de Paşte în Utvin, au oprit de urgenţă caruselul, iar tănăra plină de sânge a fost preluată de o ambulanţă care a sosit la locul accidentului.

Tănăra a fost conştientă, însă a fost transportată pentru un control amănunţit la Spitalul Judeţean din Timişoara, de unde a fost extrenată luni dimineaţa.

Poliţiştii au demarat o anchetă, pentru a elucida cauzele în care a avut loc accidentul de la Utvin. "S-a demarat o anchetă pentur a clarifica circumstanţele în care a avut loc accidentul", a declarat Andrei Emil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite