Jaful patronului bijuteriei Bellisima: poliţiştii nu au reuşit să îi prindă pe tâlhari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii timişoreni s-au dovedit incapabili să îi prindă pe tâlharii care l-au atacat pe patronul bijuteriei Bellisima în casa sa.

Ahmed Ozdemir, de 40 de ani, a fost atacat, în noiembrie 2010, în faţa casei sale de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din Timişoara de doi indivizi mascaţi. Apoi a fost legat, sechestrat în baie, iar casa sa a fost jefuită. Poliţiştii susţin că incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere de la vilă şi îi caută pe suspecţi.

Ahmed Ozdemir a fost atacat, în momentul în care a încerca să îşi parcheze maşina în garajul vilei sale. Poliţiştii spun că patronul a fost pândit de mai multe zile, iar hoţii au acţionat la pont, sperând că obţin o sumă mare de bani. Ozdemir, care a fost ameninţat cu un cuţit şi lovit de mai multe ori, le-a dat agresorilor banii din portofel: 200 de euro şi 200 de lei, după ce a fost bătut cu pumnii şi picioare, legat şi sechestrat în baia apartamentului său.

"Unul era în curte, celălalt a venit din spate, după ce am deschis uşa garajului cu telecomanda. M-au lovit, apoi m-au legat şi au cătrobăit în toată casa. Au plecat cu câteva laptopuri şi cu banii mei din portofel", a declarat Ahmed Ozdemir, care a fost transportat la Spitalul Municipal Timişoara. El a primit îngrijiri medicale, însă viaţa nu i-a fost pusă în pericol, spun medicii.

Poliţiştii au analizat înregistrările realizate de camerele de supraveghere, dar nu au fost capabili să dea de urma agresorilor.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite