NEWS ALERT Jaf la un bar de manelişti din Timişoara. Tâlharii au dispărut cu o orgă şi un laptop GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bar de manelişti din Timişoara a fost jefuit, în această noapte, de mai mulţi indivizi mascaţi. Ei au bătut-o pe femeia care servea la bar şi au plecat cu prada.

UPDATE 08.40

Poliţiştii urmează să îi audieze şi pe ceilalţi angajaţi ai barului pentru a stabili unde se aflau aceştia în momentul în care colega lor era bătută. În plus, anchetatorii urmează să stabilească dacă sistemul de supraveghere al barului funcţiona în momentul în care a avut loc tâlhăria. Patronul localului spune că în această după-amiază localul va funcţiona, urmând ca interpreţii care să asigură programul artistic să vină cu o altă orgă.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI DE LA FAŢA LOCULUI

"Poliţiştii continuă cercetările. Urmează să mai aibă loc câteva audieri pentru a se contura cercul de suspecţi. Tâlharii nu erau înarmaţi", a spus Marinela Apostolache, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Timiş.

image

UPDATE 7.30 Vânzătoarea le-a declarat poliţiştior că tâlhăria a avut loc după ce un alt angajat al barului, care era de serviciu în această dimineaţă, a ieşit să cumpere ţigări. Bărbatul a alipsit aproximativ 10 minute, interval de timp în care doi bărbaţi au intrat în incinta barului şi i-au cerut tinerei de 19 ani încasările. Ea le-a spus că nu are bani, pentru că au fost luaţi de patron, astfel că hoţii s-au apucat să verifice barul. Au găsit laptopul pe care se juca tânăra, orga pe care o foloseau interpreţii şi care nu aparţinea barului, ci soliştilor, iar înainte de a fugi din local, cei doi hoţi i-au cerut fetei şi telefonul ei mobil.

Victima a susţinut iniţial că au fost trei hoţi, dar ulerior le-a spus poliţiştilor că doar doi bărbaţi au intrat în bar, dintre care unul a lovit-o  cu pumnul în faţă şi în ceafă. După loviturile primite, tânăra a leşinat.

Din primele cercetări, se pare că hoţii nu purtau cagule, dar pentru a-şi ascunde identitatea au purtat căciuli negre, geci cu gulere înalte, iar hainele erau de culoare închisă. Tâlharii au aproximativ 1,75 metri înălţime, respectiv 1,85 metri.



Jaful a avut loc azi-noapte, la barul Amnezia din Timişoara, pe strada Petru Cermega, lângă un cimitir. Femeia care servea la bar a fost atacată şi lovită de mai mulţi indivizi, care au reuşit să fugă apoi cu o orgă, un laptop şi două telefoane mobile.

Localul este frecvent de cântăreţul Marius "Piticu" de la Timişoara şi Geanina Drăghici.

image

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite