Interlopul Lucian Torj şi-a anulat sancţiunea primită pentru că îşi făcea poze cu telefonul mobil în puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul-interlop Lucian Torj, eliberat zilele trecute din Penitenciarul Timişoara, a reuşit să-şi anuleze avertismentul primit de la comisia de disciplină a închisorii.

Teroarea ameninţărilor cu moartea: martori hărţuiţi ca să nu depună mărturie împotriva clanului consilierului-interlop Lucian Torj

Lucian Torj a fost sancţionat după ce pe un telefon mobil confiscat de gardieni de la un alt deţinut au fost găsite fotografii cu consilierul-interlop, care a stat în arest 23 de luni, fiind arestat în februarie 2009.

Torj a fost sancţionat cu un avertisment, după ce o comisie a închisorii a discutat cazul său. Torj nu a fost de acord cu sancţiunea. El a apelat la magistraţii Judecătoriei Timişoara, care au hotărât că interlopul a fost sancţionat pe nedrept de către angajaţii puşcăriei şi i-au anulat avertismentul.

Bossul spărgătorilor de bancomate navigheză pe internet din puşcărie, după ce i-a fost confiscat telefonul

Trupa lui Torj reprezintă cea mai importantă grupare de crimă organizată pusă pe butuci de procurorii din Timiş în ultimii ani.

Consilierul interlop Lucian Torj, arestat în februarie 2009 pentru proxenetism şi şantaj, a fost eliberat de magistraţii Curţii de Apel Timişoara, împreună cu locotenenţii săi. Aceştia au părăsit Penitenciarul Timişoara, joi seara, după ce şi-au petrecut aproape doi ani în arest preventiv. Judecătorii au hotărât că Torj şi clanul său au stat prea mult după gratii, dosarul lor penal fiind blocat de nouă luni la Curtea Constituţională.

Criminalul care agaţă femei pe Facebook din spatele gratiilor Penitenciarului Timişoara GALERIE FOTO

Astfel, procesul interlopilor de la Timişoara este blocat până când Curtea Constituţională dă un verdict la Bucureşti în acelaşi dosar. Judecătorii au considerat să sistemul judiciar îşi bate joc de Torj şi astfel l-au eliberat din puşcărie.

Lucian Torj a fost aşteptat de familie la poarta puşcăriei, la fel ca şi ceilalţi interlopi din trupa sa. El a făcut zeci de cereri de eliberare condiţionată şi recursuri la prelungirile de arestare preventivă, iar astăzi a avut succes, fiind eliberat de completul de judecată care a dat 20 de ani de închisoare studenţilor ucigaşi de la Medicină. Trupa lui Torj reprezintă cea mai importantă grupare de crimă organizată pusă pe butuci de procurorii din Timiş în ultimii ani.

Cele 16 persoane trimise în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate şi Terorism Timiş sunt judecate pentru proxenetism, şantaj, tentativă de omor, lipsire de libertate şi înşelăciune.

Consilierul interlop Lucian Torj colabora cu şefi din Poliţia Timişoara


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite