Hoţii specializaţi în furturi de cazane cu ţuică mergeau la "vânătoare" fără permis de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei hoţi au fost trimişi în judecată de procurori pentru că s-au specializat în furtul cazanelor de ţuică. Ei spărgeau casele locuitorilor din Deta, le furau şi apoi vindeau cazanele pe bucăţi la fier vechi.

Trei bărbaţi din Deta sunt judecaţi pentru furt, după ce au furat mai multe cazane cu ţuică din casele vecinilor. Furturile au avut loc în luna februarie 2011, iar hoţii au fost depistaţi zilele trecute de oamenii legii.

"În noaptea de 16/17 februarie 2011, inculpaţii au sustras dintr-un imobil din satul Sângeorge, judeţulTimiş, un cazan de ţuică împreună cu răcitorul aferent, pe care l-au transportat cu autoturismul marca „Fiat" cu numărul de înmatriculare italian BJ 215 HZ, condus de inculpatul C.M.M., care nu posedă permis de conducere.  Cazanul de ţuică l-au spart în bucăţi, iar ulterior l-au vândut la un centru de colectare a materialelor reciclabile din Timişoara contra sumei de 825 lei", a declarat prim procurorul Ion Braşoveanu, şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

În noaptea de 22 spre 23 februarie 2011, procurorii spun că bărbaţii au furat dintr-un imobil un alt cazan de ţuică fabricat din cupru împreună cu răcitorul aferent fabricat din aluminiu. "În aceeaşi noapte, cei doi inculpaţi au sustras un alt cazan de ţuică cu capacul şi răcitorul aferente din imobilul părţii civile M.A., din aceeaşi localitate. Bunurile au fost transportate într-o grădină situată la marginea satului unde au fost sparte în bucăţi, iar ulterior au fost vândute la un centru de colectare a materialelor reciclabile din Timişoara contra sumei de 1.134 lei", a mai spus şeful procurorilor din Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite