Hoţii au furat ulei de răcire de la staţia de pompare din Satchinez şi Variaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Poliţiei orasului Sânnicolau Mare au fost sesizaţi de către reprezentanţii unei societăţi despre faptul că în cursul lunii martie, a fost sustrasa o cantitate mare de ulei de răcire a transformatoarelor electrice din staţiile de pompare de pe raza comunelor Satchinez şi Variaş.

Poliţiştii au reuşit să prindă patru tineri în flagrant, în timp ce încercau să decupleze de la reţeaua principală transformatorul electric ce alimenta staţia de pompare.

"Din verificările efectuate, s-a stabilit ca furtul a fost comis dupa o întelegere prealabilă a celor patru, aceştia utilizând un autoturism pentru transport.
În urma prinderii in flagrant a suspecţilor a fost recuperată cantitatea de 30 litri ulei", a spus Andrei Emil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Poliţisştii au întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, suspecţii fiind reţinuţi pe baza de ordonantă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore.

"Astăzi, cei patru suspecţi vor fi prezentaţi Judecatoriei Sannicolau Mare cu propunere de arestare preventivă", a mai spus Andrei Emil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite