Hoţii au aruncat în foc magazia pentru lemne a unei fabrici, ca să nu moară de frig

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru hoţi au fost trimişi în judecată, după ce au tăiat bucată cu bucată magazina din lemn, a unei foste fabrici din Timişoara şi au aruncat-o pe foc, în această iarnă.

Scuza hoţilor a fost suprevieţuirea. Ei le-au spus poliţiştilor că nu au vrut să moară de frig în case, în perioada iernii, aşa că au dat gata magazia de lemne a unei fabrici dezafectat din Calea Buziaşului, care era şi singura clădire rămasă intactă din locaţia unde se afla fabrica.

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 39 şi 57 de ani, le-au spus procurorilor că au tăiat cu topoarele magazia şi apoi au dus lemnele acasă, pentru că oricum toată fabrica fusese deja furată bucată cu bucată.

Eiaveau de mai mult timp magazia în vizor, însă nu s-au atins de ea pentru că li se părea suspect că nici alţi hoţi din zonă nu au îndrăznit să o facă bucăţi şi să o fure. Iarna şi temperaturile scăzute au învins teama hoţilor, care după ce au inspectat magazia şi au văzut că nu au ce să fure din interior, au făcut-o praf cu topoare în aproximativ zece zile de muncă.

Cei patru sunt judecaţi pentru furt şi distrugere, însă procurorilor le-a fost greu să instrumenteze dosarul penal pentru că proprietarul fabricii este de negăsit, fiind cetăţean german.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite