Focuri de artificii ilegale în Piaţa Unirii: o firmă este cercetată de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Timiş au întocmit dosar penal reprezentanţilor unei societăţi comerciale care nu a respectat legislaţia în vigoare privind executarea unui foc de artificii.

Politistii Serviciului Arme, Explozivi şi Substante Periculoase Timiş, s-au sesizat cu privire la faptul că, în data de 16.04.2011, în jurul orelor 21.30, în Piaţa Unirii din Timişoara a avut loc un joc de artificii, efectuat fără drept.

La data de 13.04.2011, reprezentanţii unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti, societate autorizată să desfaşoare operaţiuni cu articole pirotehnice, au înaintat către Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Timiş, documentaţia necesară în vederea executarii unui joc de artificii, cu articole pirotehnice în 16.04.2011, orele 21.00, in Piaţa Unirii din Timişoara, cu ocazia Campaniei pentru Cupa României la fotbal.

"Ca urmare a analizarii solicitarii adresate, poliţiştii nu au acordat avizul desfăşurarii jocului de artificii, întrucât nu erau îndeplinite condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare, în vederea prevenirii unor aspecte negative. Cu toate acestea, firma respectivă a executat un joc de artificii, fapt pentru care se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de "efectuare fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice"", a declarat Andrei Emil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite