Tânăr spulberat de mai multe maşini, jefuit şi abandonat ca un câine la marginea drumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fratele tânărului ucis spune că victima a fost jefuită
Fratele tânărului ucis spune că victima a fost jefuită

Un tânăr de 23 ani din Jebel a fost ucis săptămâna trecută, după ce a fost lovit de mai multe maşini. Cadavrul său a fost abandonat în mijlocul şoselei, după ce a fost lăsat şi fără banii din portofel.

Ofiţerii de la Poliţia Rutieră Timiş nu au niciun suspect în cazul uciderii unui tânăr de 23 de ani, care şi-a pierdut viaţa pe şoseaua principală din Jebel. Accidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, însă ancheta poliţiştilor bate pasul pe loc. „Nu au fost găsite urme de frânare la locul accidentului, nici cioburi din faruri sau parbriz, nicio urmă", a declarat Andrei Emil, purtătorul de cuvânt Poliţiei Timiş.

Tânărul a fost spulberat de mai multe maşini, iar şoferii nu au oprit să îi acorde primul ajutor, ci au condus mai departe liniştiţi. Cadavrul său a fost abandonat în mijlocul drumului, iar familia spune că acesta a fost jefuit, deoarece nu mai avea bani în portofel, iar unul dintre cardurile bancare ale tânărului a fost găsit la câţiva metri de cadavru, deşi restul cardurilor erau în portofelul din buzunarul victimei.

CITEŞTE ÎNTREAGA POVESTE A TÂNĂRULUI UCIS ŞI AFLĂ DRAMA FAMILIEI ASTĂZI ÎN ADEVĂRUL DE SEARA TIMIŞOARA ŞI
timişoara.adevarul.ro


cap ziar ads
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite