EXCLUSIV Elevul care a scris „M... Băsescu" pe site-ul Inspectoratului Şcolar, săltat de poliţişti şi anchetat de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Murăraşu, un tânăr pasionat de şah şi de computere, a fost ridicat în aceasta dimineaţă de poliţiştii de la „Crimă Organizată" Timişoara, din casa părinţilor, unde locuieşte alături de cei şase fraţi.

Adolescenţii care au scris „M... Băsescu" pe site-ul Inspectoratului Şcolar sunt vânaţi cu „Crima Organizată"

Tânărul care a spart site-ul Inspectoratului Şcoalar Timiş şi a scris „M.... Băsescu" şi „M... Boc" a fost săltat în această dimineaţă de către poliţiştii timişeni, care i-au luat şi computerul. Adolescentul, aflat în clasa a XII-a a liceului din Lovrin, face parte dintr-o familie modestă, având încă şase fraţi.

EXCLUSIV: Un brăilean a dat în judecată Instituţia Preşedintelui.Vrea să fie Primul Român Liber de Comunism 

El a fost ridicat de poliţişti şi dus de poliţişti la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Terorismului, pentru a fi anchetat de procurori. „Noi ştiam că este un elev bun, dar nu ştiam că este chiar atât de bun la computere. Nu ne aşteptam. Noi avem în casa un computer de vreo doi ani, la care mai ascultăm muzică", a spus Paul Murăraşu, fratele elevului săltat de poliţişti.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite