Comisar de la Garda Financiară arestat pentru şantaj a fost eliberat de judecători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul Gărzii Financiare Timiş, Ioan Mureşan, care este şi observator FRF la meciurile din Liga I, a fost audiat eliberat astăzi de judecătorii Tribunalului Timiş, după ce a fost arestat vineri, fiind cercetat de DNA într-un dosar de corpuţie.

Comisarul de la Garda Financiară, Ioan Mureşan, a fost eliberat astăzi din Arestul Poliţiei Timiş, după ce judecătorii au stabilit că nu reprezintă pericol social. El şi-a petrecut cinci zile după gratii, după ce a fost acuzat de DNA că a solicitat unui patron peste 6.000 de lei, bani despre care procurorii spuneau că reprezintă obiectul unui şantaj. "Sunt absolut nevinovat. Sunt nişte acuzaţii nefondate", a spus comisarul în faţa instanţei de judecată.

Acuzaţii din lumea fotbalului

În calitate de arbitru asistent şi observator FRF, Ioan Mureşan a fost implicat în mai multe scandalui. În urmă cu doi ani şi jumătate, la un meci dintre Unirea Urziceni şi Dinamo, fostul manager al Unirii, MM Stoica, a contestat vehement delegarea lui Mureşan ca observator al partidei. Ioan Mureşan şi-a atras titulatura de „omul lui Dinamo” după ce a fost surprins în urmă cu 10 ani, încărcând mai multe baxuri cu vin în autocarul celor de la Dinamo, care pleca de la Timişoara la Belgrad. De asemenea, în 2003, Mureşan a fost suspendat cinci etape în urma unui meci dintre Dinamo şi Astra, în urma căruia ploieştenii au fost eliminaţi din Cupa României.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite