Cine este bătrânul misterios care şi-a uitat o geanta cu bani într-un magazin?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii magazinului îl aşteaptă să-i dea geanta cu bani înapoi
Angajaţii magazinului îl aşteaptă să-i dea geanta cu bani înapoi

Reprezentanţii magazinului Nova Tim din Timişoara sunt intrigaţi, mai ales pentru că pensionarul misterios care le-a călcat vineri seara pragul magazinului şi nu a cumpărat vreun produs.

Individul şi-a lăsat o geantă neagră la intrare, în rafturile pentru clienţi, apoi s-a plimbat prin tot magazinul aproape zece minute. El a pierdut mult timp la standurile cu alimente, unde a analizat mai multe produse.

"Apoi a numărat nişte bani mărunţi pe care îi avea prin buzunare, însă nu s-a dus la casa de marcat ca să cumpere vreun produs. El a plecat pur şi simplu din magazin fără geantă şi nici nu s-a mai întors", a spus Dan Boacă, manager de securitate al lanţului de magazine Novatim, care l-a identificat pe proprietarul genţii cu ajutorul înregistrărilor făcute de camerele de supraveghere.

Reprezentanţii magazinului spun că în geantă există o sumă mare de bani, mii de lei, şi mai multe obiecte şi îl aşteaptă pe bătrân să îşi recupereze bunurile.



„Există mulţi bani şi mai multe obiecte. Nu vreau să dau detalii despre bunuri, ca să nu încurajez escrocii sau persoanele care vor să ne păcălească. Noi sperăm însă să-l găsim pe proprietar şi să-i dăm banii înapoi, pentru că vin sărbătorile şi cu siguranţă e necăjit deoarece crede că i-a pierdut. El ştie exact ce are în geantă", a mai spus reprezentantul magazinului. 

Bătrânul şi-a uitat geanta cu bani în magazin

Manager de securitate al lanţului de magazine Novatim a anunţat şi Poliţia, însă nici o persoană nu a reclamat pierderea genţii. Geanta a fost sigilată şi este păstrată la loc sigur, până proprietarul vine să o recupereze.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite