Cât câştigă din afaceri Anna Lesko, Valentina Pelinel şi Monica Bârlădeanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Anna Lesko câştigă zeci de mii de euro, însă firmele Valentinei Pelinel sau firma Monicăi Bârlădeanu nu stau foarte bine la capitolul profit.

Anna Lesko Music SRL este o firmă care a fost înregistrară în anul 2007 la Registrul Comerţului. Obiectul de activitate al firmei constă în activităţi de interpretare artistică. Firma a avut un profit de peste 90.000 de euro, de la înfiinţare până în anul 2009.

Cealaltă firmă a artistei, Anna Lesko Com SRL, înfiinţată în anul 2003, i-a adus un profit de doar 19.000 de euro.

Modelul Valentina Pelinel deţine firma Roway Management SRL, care se ocupă cu intermedieri în comerţul cu produse diverse. Firma a fost înfiinţată în anul 2008 şi i-a adus un profit de aproximativ 400 de euro.

Valentina Pelinel mai este asocitat într-o firmă alături de soţul ei, Cristian Boureanu. Firma CS Industrial Construct a fost înfiinţată în anul 2007 şi deşi a avut venituri totale de aproximativ 2,2 milioane de euro până în anul 2009, a declarat un profit de doar 22.000 de euro.

Înfiinţată în anul 2003, firma Zapad Creaţie şi Artă SRL, care se ocupă de activităţi de interpretare artistică, i-a adus Monicăi Bârlădeanu aproximativ 16.000 de euro.

Citeşte alte articole ale jurnalistului Cristian Poelincă pe blogul acestuia

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite