Cadavrul unui boschetar a fost descoperit de poliţişti sub un balcon în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhiva
Foto arhiva

Un om al străzi a fost descoperit fără viaţă în acestă dimineaţă, în Timişoara, de către alţi boschetari care au anunţat de urgenţă Poliţia. Anchetatorii cercetează acum dacă moartea a survenit în urma unor cauze naturale sau dacă bătrânul a fost ucis.

Bătrânul, în vârstă de 67 de ani, a fost găsit în această dimineaţă, pe strada Zlatna, la numărul 11, sub balconul unei clădiri, unde mai mulţi boschetari şi-au făcut culcuş în noaptea de luni spre marţi.

La ora şapte, unul dintre oamenii străzii a încercat să-l trezească pe bătrân, însă a constatat că acesta nu mai respira. Poliţiştii de le Secţia 1 au fost alertaţi, iar un echipaj al salvării a fost trimis de urgenţă, pentru a încerca să-l readucă la viaţă pe bătrân.

Eforturile medicilor au fost zadarnice, iar poliţiştii au început o anchetă. "Din primele cercetări s-a stabilit că nu există urme de violenţă. Ancheta o să evolueze în funcţie de rezultatele autopsiei şi alte probe culese de la faţa locului", a declarat Marinela Hotico, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite