Bossul spărgătorilor de bancomate navigheză pe internet din puşcărie, după ce i-a fost confiscat telefonul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contul de HI5 al lui Ciprian Anoca
Contul de HI5 al lui Ciprian Anoca

Ciprian Anoca şi-a făcut cont de Facebook şi pe HI5, din celula sa aflată în Penitenciarul Timişoara, la doar câteva zile după ce angajaţii penitenciarului i-au confiscate un telefon cu conexiune la internet. Anoca a fost condamnat la nouă ani de închisoare, fiind considerat liderul unei trupe extrem de bine organizate, ascultată de ofiţerii SRI în timp ce îşi băteau joc de ministru de Interne.

Ciprian Anoca, un taximetrist de 30 de ani, evadează noaptea din celula sa cu ajutorul unui telefon mobil cu conexiune la internet şi navighează pe cele mai celebre reţele de socializare: Facebook şi HI5. Anoca şi-a făcut cont pe Facebook în 4 octombrie, cu toate că el se află după gratii de un an şi jumătate. Ultima postare datează din seara zilei de 25 octombrie, cu toate că în dimineaţa acelei zile el a fost lăsat fără telefon de gardienii penitenciarului : „Staţi cuminţi, aţi fugit de dincolo şi v-aţi aciuat aici?", a fost primul lui comentariu pe Facebook. Bosul reţelei de spărgători de bancomate are deja 20 de prieteni pe Facebook, iar ultimul mesaj pentru prieteni a fost lăsat în 14 octombrie.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DIN VACANŢELE DE LUX ALE ŞEFULUI REŢELEI

„Omagiu adus târfelor din întreaga lume"
Anoca este mult mai activ pe HI5, unde a intrat ultima dată în urmă cu o zi. Spărgătorul de bancomate şi-a şters vechiul cont de pe HI5, creat în timp ce se afla în libertate şi a construit un nou profil, unde are deja 30 de prietene. Bossul spărgătorilor de bancomate şi-a postat fotografii pe HI5 o galerie de fotografii din excusiile din Amsterdam, pe care îl descrie ca „un oraş veşel, plin de verdeaţă" şi are o fotografie în care aduce „omagiu târfelor din întreaga lume".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite