UPDATE Bodyguardul fugar care a mutilat doi poliţişti locuia în casa unui fost şef din Poliţia Timiş: „Nu e interlop. M-a rugat un prieten să-l ajut"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valeriu Aurelian Pocovnicu, de 36 de ani, bodyguardul care a mutilat doi poliţişti, şi a dispărut de două zile locuia în momentul incidentului în apartamentului comisarului-şef Călin Mârza. Ofiţerul a fost adjunct al şefului Poliţiei Timiş până în urmă cu câteva luni şi a fost şef în cadrul Serviciului de Protecţie şi Pază, având misiunea de a-l păzi pe fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu.

Bodyguardul care a bătut doi poliţişti într-o spălătorie auto, miercuri seara, şi le-a rupt oasele feţei, locuieşte de mai bine de o lună în apartamentul fostului şef al trupelor speciale din Poliţia Timiş. Comisarul şef Călin Mârza, care a ieşit la pensie în iunie din funcţia de adjunct al Poliţiei Timiş, a fost şef al „mascaţilor" şi fost şef în cadrul SPP, în vremea regimului Constantinescu.

Chinuri groaznice şi operaţii fără sfârşit pentru cei doi poliţişti bătuţi de un şmecher

"M-a rugat un prieten să-i ofer apartamentul pentru câteva săptămâni"
Fostul poliţist susţine că bodyguardul locuieşte în apartamentul său, după ce un prieten comun l-a rugat pe Mârza să îi ofere apartamentul pentru câteva săptămâni. „Pocovnicu locuieşte cu familia în apartamentul meu aflat în proprietatea mea. Care e problema? De ce faceţi legătura cu mine? Dacă e un bodyguard şi îi place sportul, nu însemană că el e un interlop. M-a rugat un prieten să îl primesc în apartament, pentru că omul are nişte probleme momentan. Nu i-am cerut bani. Eu nu îl cunoşteam pe Pocovnicu până nu s-a mutat la mine. Am văzut că este serios, nevasta sa este farmacistă, care este însărcinată. Ei mai au un copil mic. Sunt oameni serioşi", a declarat comisarul şef Călin Mârza pentru Adevărul.

"Poliţiştii nici nu au bătut la uşă, stăteau pe scări"
Fostul şef al SPP susţine că a fost anunţat, ieri, de administrator, că trupele speciale ale poliţiei şi jandarmeriei stau pe casa scării, la uşa apartamentului său. „Au trimis trupe cât să prindă cinci criminali. Dar nici măcar nu au bătut la uşă. Stăteau toţi pe trepte. Ei aşteptau să primească mandat de percheziţie de la judecător. M-am dus la apartament, unde era soţia celui căutat, îngrijorată că soţul ei nu a mai ajuns acasă. Le-am permis poliţiştilor să caute în apartament, cu acodul soţiei, pentru că ştiu că procedura obţinerii mandatului de percheziţie este anevoioasă. Pocovnicu nu era acolo. L-am sunat şi eu. Mi-e teamă să nu facă vreo prostie, să nu îşi ia viaţa. Trebuie să vină să lămurească ce a fost în creieraşul lui când s-a certat cu poliţiştii", a mai declarat comisarul şef Călin Mârza.

Valeriu Aurelian Pocovnicu  este căutat de anchetatori, după ce a avut un conflict cu doi poliţişti, într-o benzinărie din Timişoara, miercuri seara. El i-a bătut doi poliţişti, soţ şi soţie, după ce s-au certat pentru un loc mai în faţă la spălarea maşinii. Ambii poliţişti sunt în spital, după ce au suferit fracturi de mandibulă.

CLICK AICI CA SĂ CITEŞTI DESPRE  CONFLICTUL DINTRE BODYGUARD ŞI POLIŢIŞTI

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite