Bătrânul care şi-a uitat o geantă cu bani în magazin şi-a recuperat-o după ce a citit Adevărul de Seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul şi-a recuperat banii după ce şi-a recuperat banii
Medicul şi-a recuperat banii după ce şi-a recuperat banii

Fost medic chirurg al Spitalului Judeţean, bătrânul şi-a uitat o geantă cu bani într-un supermarket aflat lângă stadionul Dan Păltinişanu. El a venit, în această dimineaţă, să-şi recupereze geanta de la reprezentanţii magazinului, după ce şi-a văzut pozele în Adevărul de Seară.

Cine este bătrânul misterios care şi-a uitat o geanta cu bani într-un magazin?

Ioan Dancău, un pensionar în vârstă de 77 de ani, s-a prezentat în această dimineaţă la sediul magazinului Nova Tim, cu un exemplar al cotidianului Adevărul de Seară în mână, unde şi-a uitat o geantă cu bani. El fusese la cumpărături vineri, iar de atunci reprezentanţii magazinului îl caută ca să îi dea banii înapoi. "Am plecat fără geantă. M-am întors după-amiaza, dar nu mai era în locaşul pentru bagajele cumpărătorilor, unde am lăsat-o şi mi-a fost ruşine să îi întreb pe reprezentanţii magazinului dacă au găsit-o. Am văzut articolul în Adevărul de Seară şi m-am prezentat să îmi recuperez geanta", a spus pensionarul.

El a reuşit să-şi recupereze banii, din care doreşte să îşi cumpere un costum şi mai multe alimente şi bunuri pentru Crăciun. "Vreau să mulţumesc patronului magazinului şi ziarului, că m-au ajutat să recuperez banii. Am vrut să îmi iau un costum nou, pentru că nu mi-am luat unul de foarte mulţi ani. Eu am fost medic chirurg la Spitalul Judeţean din Timişoara şi am lucrat 50 de ani. Cred că merit să îmi fac şi eu un cadou de sărbători", a spus bătrânul.



Bătrânul are doi copii, iar soţia sa este plecată în vizită în Statele Unite ale Americii. "Am o soţie frumoastă. Ea este acum plecată la băiatul meu, care locuieşte în Statele Unite ale Americii. Mai am o fiică. Ea munceşte în Anglia. O să cumpăr un cadou şi pentru soţie, când o să se întoarcă acasă de la fiul meu", a mai spus bătrânul, care era convins că nu o să-şi mai găsească banii.

"Am venit la magazin să îmi iau nişte alimente. Apoi am plecat. Nu mi-am dat seama că am plecat fără geantă. Acum mă bucur că am bani de sărbători", a mai spus medicul.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite