Andreea Raicu câştigă de 20 de ori mai mulţi bani decât maestrul Radu Beligan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Titanul teatrului românesc, Radu Beligan, are o firmă de activităţi de prestaţie artistică şi în ultimii ani a câştigat de 20 de ori mai puţin decât modelul Andreea Raicu, vedeta Prima TV, care are şi ea o firmă, al cărei obiect de activitate este creaţia artistică.

Aflat de 70 de ani în slujba scenei româneşti, maestrul Radu Beligan deţine de câţiva ani o firmă. Beldor Agenţie Literar-Teatrală SRL, al cărei obiect de activitate constă în prestaţie artistică (spectacole), conform informaţiilor de la Registrul Comerţului, a fost înfiinţată în anul 2003.

Beligan este asociat şi administrator în firmă alături de prietenul său, scenaristul Liviu Dorneanu. Beligan şi Dornenau au câştigat împreună aproximativ 32.000 de euro, conform cifrelor raportate la Registrul Comerţului. Adică, fiecare a obţinut un profit net de aproximativ 16.000 de euro, de la începutul afacerii.

Andreea Raicu, vedeta Prima TV, deţine o firmă din anul 2003. Firma a fost înfiinţată aproximativ în aceeaşi perioadă în care a debutat afacerea maestrului Beligan şi a scenaristului Liviu Dorneanu.

Andreea Raicu a câştigat bani frumoşi de pe urma firmei sale R.A. Communication Media SRL. Până în anul 2009, firma Andreei Raicu, cu un singur angajat, a câştigat peste 320.000 de euro. Adică de 20 de ori mai mult decât maestrul Radu Beliga. Firma Andreei Raicu avut o cifră de afaceri fabuloasă de peste 860.000 de euro, de la înfiinţare.

Andreea Raicu mai deţine o firmă de comerţ cu amănuntul al îmbrăcămintei, în magazine specializate. Firma Amora Top Management SRL, a fost înfiinţată în anul 2007 şi a depus ultimul bilanţ contabil în anul 2008. Firma i-a adus pierderi de 25.000 de euro şi datorii de 37.000 de euro, în anul 2008, conform Registrului Comerţului. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite