Americanul care a luat ţeapă de la un român care se dădea femeie chiuleşte de la proces

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Chisăliţă, un student din Timişoara care a cucerit un american de 60 de ani pe internet şi i-a promis că se căsătoreşte cu el, vine de un an de zile la proces degeaba. El este acuzat că l-a înşelat pe american cu aproape 6.000 de dolari, dar instanţa nu-l găseşte pe american ca să-l citeze la proces.

Ion Chisăliţă (28 de ani), student la Timişoara, a reuşit să păcălească mai mulţi americani să-i trimită mii de dolari pretinzând că este o tânără în căutarea sufletului-pereche. Ţeparul le-a trimis bărbaţilor din SUA poze luate de pe site-uri ruseşti şi le-a declarat dragostea eternă.

Studentul a agăţat astfel zeci de americani, printre care se numără şi Eugene Siebenahler (59 de ani) din Hitchock, Texas, care s-a îndrăgostit de „Andreea" şi i-a trimis 5.400 de dolari, ca să vină în SUA. Chisăliţă a fost prins până la urmă de procurori şi a fost trimis în judecată, dar Judecătoria Timişoara nu a reuşit să-l găsească şi să-l aducă să depună mărturie, chiar şi prin intermediul unei comisii rogatorii.

Cei doi au trăit o poveste de dragoste pătimaşă în lumea virtuală. Studentul, care locuia în chirie în cartierul Steaua din Timişoara, îi dădea întâlnire seară de seară texanului în faţa computerului. Cei doi purtau ore în şir conversaţii interminabile pe Yahoo Messenger despre dragoste, sex, familie, ţiganii din România şi politica din America.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite