Afacerile maneliştilor: Adi Minune lucrează în pierdere. Vezi cât câştigă Vijelie, Salam şi Jean de la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Minune este învinuit de favorizarea infractorului
Adrian Minune este învinuit de favorizarea infractorului

Firmele lui Adrian Minune merg foarte prost şi nu înregistrează profit, potrivit informaţiilor de la Registru Comerţului. Colegii lui Minune au şi ei firme, care obţin un profit mic în comparaţie cu sumele de bani cu care se laudă şmecherii că  le lipesc pe fruntea maneliştilor.

Cât câştigă din afaceri Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi echipa „Cronicii Cârcotaşilor"

Cât câştigă din afaceri Robert Turcescu, Gabriela Vrânceanu-Firea şi Dan Diaconescu

Cât câştigă din afaceri Andreea Esca, Cristina Ţopescu şi Lucian Mîndruţă

Adrian Media Music SRL, firmă la care Adrian Minune este asociat unic şi administrator, nu a înregistrat niciodată profit, de la înfiinţarea ei în anul 2005. Mai mult, firma, al cărei obiect de activitate este creaţia şi interpretarea artistică şi literară, a acumulat pierderi de aproape 50.000 de lei în perioada 2007-2009.

Celalaltă firmă a lui Adi Minune, A&G Music & Film SRL, înfiinţată în anul 1999, este tot în pierdere. Cu toate că numele firmei ar indica faptul că societatea are ca obiect de activitate producţia de muzică, de fapt se ocupă de comerţ cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule, comerţ cu băuturi, alcool şi tutun şi cafenele şi baruri cu şi fără spectacol. Firma nu a făcut profit niciodată şi a înregistrat pierderi de 3.000 de lei în perioada 1999-2009.

Florin Salam are firmă din anul 2008. F.S. International Music Company SRL a înregistrat un profit de 100.000 de lei, în perioada 2008-2009, potrivit Registrului Comerţului.

Firma lui Jean de la Craiova, Jean Paolo Production SRL a fost înfiinţată în anul 2007, iar ultima dată a dat raportul la Registrul Comerţului în anul 2008. Firma are ca obiect de activitate activităţi de interpretare şi a înregistrat un profit de 153.000 de lei, dar a acumulat datorii de peste 530.000 de lei în anul 2008.

Firma lui Vali Vijelie, Vijelie Production SRL, a fost întregistrată în anul 2005 şi are ca obiect de activitate activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală. El a înregistrat un profit de 170.000 de lei în primul an de activitate, 2005, însă apoi, până în 2009, nu a mai trecut pe la Registrul Comerţului. Ultima dată a raportat profit zero şi datorii de 211.000  de lei.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Cristian Poelincă pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite