Adolescenţii care au scris „M... Băsescu" pe site-ul Inspectoratului Şcolar sunt vânaţi cu „Crima Organizată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Site-ul ISJ a fost spart de tinerii care acum sunt căutaţi de "Crima Organizată"
Site-ul ISJ a fost spart de tinerii care acum sunt căutaţi de "Crima Organizată"

Poliţiştii de la „Crimă Organizată" Timişoara fac descinderi în aceste momente la domiciliile unor adolescenţi care au spart site-ul Inspectoratului Şcolar Timiş şi au scris „M... Băsescu" şi „M... Boc".

Poliţiştii au rupt astăzi, la prima oră, uşile de la casele a trei adolescenţi, suspectaţi că au spart site-ul ISJ Timiş, săptămâna trecută. Adolescenţii, elevi ai unor licee din Timişoara, sunt suspectaţi că au postat mesaje indecente la adresa preşedintelui României şi a premierului Emil Boc.

Poliţiştii sunt foarte misterioşi şi evită să spună dacă au găsit probe împotriva elevilor şi dacă aceştia urmează să fie reţinuţi. "Sunt ceva descinderi. Dar nu e un caz aşa de important. Nu e nimic spectaculos", a declarat Ştefan Negrilă, şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara.

Poliţiştii lucrează la foc automat

Poliţiştii de la "Crimă Organizată" Timişoara, care s-au specializat în ultimii ani în urmărirea şi trimiterea în judecată a consumatorilor de droguri prinşi cu câteva grame de cannabis, au muncit zi-lumină la această anchetă. Ei au primit plângerea penală în urmă cu o săptămână şi i-au depistat rapid pe elevii care au îndrăznit să posteze mesaje indecente la adresa premierului şi preşedintelui.

„Săptămâna trecută a fost piratat site-ul. Au fost postate mai multe mesaje indecente. Am blocat imediat site-ul în momentul în care am descoperit mesajele indecente. Am făcut plângere penală şi ştiu că se fac cercetări. ", a declarat Marin Popescu, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite