A divorţat vânzătorul care a aprovizionat-o pe Mădălina Manole cu Furadanul ucigaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Urziceanu a divorţat de nevastă la primul termen de judecată. Soţia sa a introdus acţiunea de divorţ la scurt timp după ce taximetristul timişorean a fost implicat în scandalul provocat de sinuciderea Mădălinei Manole.

Nevasta lui Sorin Urziceanu, timişoreanul care i-a vândut Furadan Mădălinei Manole, a introdus acţiunea de divorţ. În cererea depusă la instanţă ea invocă faptul că soţul ei a părăsit domiciliul conjugal în iulie, adică în perioada care a precedat sinuciderea Mădălinei Manole.

Sorin Urziceanu, arestat pentru că a vândut Furdan, are probleme de familie. Soţia sa a cerut în data de 7 octombrie 2010 divorţul la Judecătoria Timişoara. Femeia, căstorită cu Urziceanu din anul 2001, spune că relaţia cu soţul ei este distrusă. „Motivul principal care a dus la destrămarea relaţiilor dintre noi este nepotrivirea de caractere dintre mine şi pârât, cât şi părăsirea domiciliului de către acesta în urmă cu trei luni", a scris femeia în solicitarea de divorţ depusă la Judecătoria Timişoara la începutul lunii octombrie.

„Am încercat în repetate rânduri să purtăm discuţii prin care să rezolvăm problemele cu care ne confruntăm, însă nu am ajuns la niciun rezultat, totul fiind în zadar. Relaţiile dintre noi s-au răcit, nemaiexistând comunicarea de la început", a mai scris soţia lui Urziceanu în cererea de divorţ.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite