99 de ciocârlii moarte le-au adus dosare penale unor italieni dornici de aventură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru italieni veniţi la vânătoare în Timiş s-au ales cu dosare penale pentru braconaj după ce au împuşcat 99 de ciocârlii în apropiere de Jebel.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CIOCÂRLIILE VÂNATE DE ITALIENI ŞI CU ARMELE CONFISCATE

Poliţiştii au descoperit, marţi, în localitatea Jebel din judeţul Timiş, un autoturism de teren în interiorul căruia au fost găsite patru arme de vânătoare, peste 500 de cartuşe de calibrul 12 şi o plasă în care se aflau 99 de ciocârlii împuşcate. În scurt timp i-au identificat şi vânători: Carlo C., de 45 de ani, Livio C., de 58 de ani, R. Armando Giusepe, de 65 de ani şi F. Marco, de 30 de ani, toţi cetăţeni italieni.

„Din verificările efectuate, a rezultat faptul că persoanele menţionate anterior sunt deţinătoare legale de arme letale cu destinaţia vânătoare dar nu aveau autorizaţie de vânătoare legală. Păsările vânate care urmează a fi examinate din punct de vedere medico-veterinar, iar cele cele patru arme de vânătoare şi peste 500 de cartuşe au fost ridicate pentru realizarea unei expertize tehnico-ştiinţifice balistice", a declarat Andrei Emil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Cei patru italinei sunt cercetaţi în libertate pentru comiterea infracţiunilor de braconaj cinegetic, vânătoare fără autorizaţie de vânătoare legală, transportul vânatului, uz de armă letală, fără drept, efectuarea de operaţiuni cu arme sau muniţii şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite