8.000 de lei - violul, 2.500 de lei - tentativa - taxa pentru "monstrul" care a agresat sexual patru fetiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru ani şi jumătate de închisoare a luat Robert Tarko, un adolescent de 16 ani din Timiş, care şi-a violat trei verişoara, în vârstă de şapte, nouă şi zece ani şi a fost turnat de o fată în vârstă de cinci ani, pe care a încercat să o violeze. Instanţa l-a condamnat să achite 8.000 de lei cu titlu de despăgubiri morale pentru fiecare fetiţă violată.

Monstrul a fost prins: evadatul violator a fost găsit lângă casa mamei sale

Robert Tarko, un adolescent de 16 ani, a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Timiş pentru că şi-a violat trei verişoare. El a fost prins în timp ce încerca să o violeze şi pe a patra fetiţă, în vârstă de doar cinci ani, care a povestit mamei ce a păţit. Tribunalul Timiş l-a condamnat la patru ani de închisoare, cu executare. Instanţa l-a condamnat să plătească despăgubiri morale în valoare de 8.000 de lei fiecărei fete pe care a violat-o şi 2.500 de lei micuţei de cinci ani pe care doar a încercat să o agreseze sexual.

Familia violatorului din Gătaia este şocată de faptele lui Robert Tarko. Tânărul de 16 ani locuia într-o casă construită de Guvern în urma inundaţiilor. Sub acelaşi acoperiş stau nouă persoane: violatorul, fratele acestuia, Zoltan Tarko, sora tinerilor cu cele  fetele care au căzut victime şi părinţii tinerilor, soţii Tarko.Fratele monstrului Zoltan Tarko, de 18 ani, spune că nu ar fi bănuit niciodată că fratele său ar fi capabil de asemenea fapte. „Nu ştiu cum a putut face aşa ceva. Ieri a venit poliţia şi l-a luat. Nici nu ştiam ce s-a întâmplat", a spus Zoltan. La doar două case distanţă stă cumnata violatorului, care are două fete, căzute şi ele victime.

Topul hoţilor proşti: campion e un violator ce şi-a uitat chiloţii la victimă, iar pe locul patru o hoaţă făcută knockout de două băbuţe

Monstru la 16 ani: adolescent reţinut pentru că şi-a violat patru nepoate - cea mai mică dintre victime are cinci ani

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite