Poliţia a confiscat trei camioane cu 87 de tone de porumb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Timiş, în cooperare cu poliţişti rutieri, lucrători S.J.I.P.I Timiş, comisari ai Gărzii Financiare Timiş şi lucrători din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, au organizat o acţiune pentru verificarea legalităţii deţinerii, transportului şi comercializării cerealelor.

Controlul a avut loc pe raza localităţii Deta, judeţul Timiş, iar poliţiştii au identificat în trafic trei autocamioane aparţinând unor firme din judeţul Teleorman, care transportau cantitatea totală de 87.560 kg porumb boabe, în valoare de circa 87.560 lei, fără a deţine documentele legale de provenienţă pentru marfa transportată.

"În consecinţă, comisarii Gărzii Financiare, în conformitate cu prevederile art. 14, lit. e  din O.U.G 12/2006, au procedat la sancţionarea fiecăruia cu amendă  în valoare de 5.000 lei şi confiscarea mărfii", a declarat Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Totodată, una dintre societăţi a fost amendată cu suma de 60.000 lei de către lucrătorii Companiei Nationale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, pentru efectuarea de transporturi rutiere cu depăşirea maselor maxime admise.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite