TIMP LIBER: Weekend cu nunţi, iubire şi vedete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii sunt invitaţi să participe la un seminar pe tema dragostei. O altă variantă pentru un weekend reuşit este întâlnirea cu vedeta TV Dana Săvuică sau petrecerile organizate cu ocazia Saint Patricks Day.

Cei pasionaţi de tehnicile de gândire motivaţională sunt aşteptaţi mâine seară la Centrul Regional de Afaceri pentru a se întâlni cu speakerul şi trainerul spiritual Sonia Choquette. Scriitoare de origine română renumită pe plan internaţional, Sonia Choquette este prezentă în Timişoara pentru a susţine seminarul motivaţional „Călătorind cu viteza iubirii”. Prin seminariile sale, românca încearcă să ajute oamenii să-şi înţeleagă sufletul şi scopul existenţei, învăţându-i cum să-şi atragă în vieţile lor succesul, pacea şi împlinirea. Trainer talentat şi plin de umor, Sonia Choquette oferă soluţii exacte pentru a vindeca frica, pentru experimentarea fericirii în toate situaţiile de viaţă şi activarea intuiţiei. „Învăţ oamenii să treacă prin toate fazele vieţii, cu fluiditate şi uşurinţă. Viaţa nu este o condiţie statică, ci o evoluţie continuă şi dinamică, plină de forţă. În seminarii înveţi să călătoreşti prin viaţă cu o doză de umor, voie bună, uşurinţă şi puţin rock and roll”, a spus autoarea. O altă alternativă pentru weekend ar fi petrecerile organizate de cluburile şi localurile din oraş. Chiar dacă Saint Patricks Day e sărbătorită pe 17 martie, o serie de localuri vor organiza petreceri speciale cu întârziere.

Parfumuri by Dana Săvuică
Iubitorii parfumurilor bune au ocazia să se întâlnească sâmbătă, de la ora 20.00, cu Dana Săvuică. Vedeta TV îşi va lansa în mall-ul din oraş propria linie de parfumuri.

Tot în acest weekend are loc şi un târg de nunţi, sâmbătă şi duminică, la Camera de Comerţ. Vor fi prezenţi peste 35 de expozanţi, care promit că se vor ocupa de nunta mult visată.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite