Apartamentele la vilă, soluţia locuinţelor de criză pentru timişoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dezvoltatorii timişoreni mizează şi pe apartamentele în vilă
Dezvoltatorii timişoreni mizează şi pe apartamentele în vilă

Singurul ansamblu imobiliar din Timişoara care oferă varianta locuinţelor la preţ de apartament, având confortul unei case, a atras atenţia multor timişoreni. Prima fază a construcţiilor este finalizată şi mai toate locuinţele au fost deja achiziţionate, la preţuri care concurează cu cele ale apartamentelor în blocurile vechi.

Cartierul de pe Calea Lugojului, la marginea Timişoarei, primul care a introdus conceptul cartierelor occidentale cu apartamente în vile, a oferit o perspectivă nouă timişorenilor în căutare de locuinţe. „Este o idee puţin diferită de ceea ce era lumea obişnuită să găsească la două camere. Am dorit un fel de personalizare, să terminăm cu ideea comunistă de a înghesui oamenii în blocuri", a spus Viorel Miron, dezvoltator imobiliar. Astfel, jumătate din casele şi vilele finalizate au fost deja achiziţionate.

Pentru un apartament decomandat cu două camere de 57 de metri pătraţi suprafaţă utilă, doritorii vor plăti aproximativ 50.000 de euro, la cheie. Timişorenii care au optat pentru această variantă  se bucură şi de o curte cu gazon, loc de parcare, de mult mai puţini vecini, dar şi de liniştea şi siguranţa unui cartier rezidenţial occidental. La fel şi cei care au investit de la 60.000 de euro într-un apartament decomandat cu trei camere de 99 de metri pătraţi de suprafaţă utilă.  „Ne-am adaptat momentului şi cerinţelor pieţei şi am creat variante de locuinţe pentru toate gusturile şi toate buzunarele", a mai spus dezvoltatorul.   

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite