Triunghiul bermudelor cu 5.400 de amenzi: Calea Şagului, Piaţa Bălcescu, zona Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii timişoreni de la Secţia 3 s-au întrecut în amenzi anul trecut. Ei au ajuns pe primul loc cu 5.400 de amendaţi.

Cele mai multe amenzi din Timişoara s-au dat în zona cuprinsă între bulevardul Mihai Vizeazu, Piaţa Bălcescu, zona Drubeta şi Calea Sagului, unde acţionează poliţiştii Secţiei 3. „Au fost amendaţi cei care vând ilegal marfă în pieţele Iozefin, Flavia, Doina, Aurora, cât şi şoferii şi pietonii care trec strada aiurea. Au fost multe scandaluri în baruri sau pe stradă care au fost întrerupte de agenţii care dau amenzi”, a declarat comisarul şef Gheorghe Cătuna, şeful Secţiei 3 Poliţie.

Agenţii de la celelalte secţii de poliţie din Timişoara s-au lenevit în anul 2009, comparativ cu anul 2008. Cei mai slabi la capitolul amenzi stau poliţiştii de la Secţia 4, care acţionează în zona Gheorghe Lazăr şi Calea Torontalului, până pe Calea Aradului. Agenţii de la Secţia 4 au redus de trei ori numărul amenzilor în 2009 faţă de anul 2008.

Poliţiştii de la Secţiile 1, 2 şi 5 au aplicat între 2.500 şi 2.800 de amenzi pe secţie în anul 2009, adică au redus la jumătate numărul amenzilor faţă de 2008.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite