Explozie urmată de incendiu într-un imobil în apropiere de Lugoj. Trei persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Pompierii au dărmat un zid al construcţiei, unde au găsit două victime cu arsuri şi o persoană inconştientă, răniţii fiind duşi la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Se pare că focul a pornit la o anexă a casei în care erau depozitate butelii de aragaz, trei dintre ele explodând. Pompierii ajunşi la faţa locului au intervenit şi au îndepărat pericolul de explozie. Autorităţile au luptat mai multe ore cu flăcările care au ajuns şi la cinci metri înălţime. Pompierii au reuşit să împiedice propagarea focului la clădirile învecinate, însă clădirea afectată a ars până la temelie.

"Nu ştiu de la ce a izbucnit focul. Am lucrat toată ziua la acoperiş şi deodată am văzut flăcări venind din spatele casei. Flăcările au fost mari şi nu am mai putut face nimic", declara Nicolae Florea, proprietarul casei, citat de Redeşteptarea. Cele trei persoane rănite se află în afara oricărui pericol, însă cei proprietarii casei, sosţ şi soţie, care au suferit arsuri, au fost duşi la Timişoara, la Casa Austria, pentru tratament. Pagubele au fost estimate la 50.000 de euro, iar pompierii continuă investigaţia pentru a afla cauza incendiului.

Vom reveni cu amănunte!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite