Cerc de suspecţi pentru jaful de 200.000 de euro din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ancheta jafului de ieri de pe strada Prieteniei este în plină desfăşurare. Cum a aflat că soacra rămasă să aibă grijă de gospodărie a fost jefuită, proprietarul casei şi-a luat soţia şi copilul şi au plecat de urgenţă de la mare.

Când au ajuns în Timişoara, păgubiţii s-au dus la poliţie pentru declaraţii. Oamenii le-au spus anchetatorilor că banii provin din economii. „Pe baza informaţiilor oferite de persoanele implicate s-a întocmit un cerc de suspecţi, iar cercetările continuă”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Marinela Apostolache.

Banii ascunşi în dulap
Oamenii legii sunt aproape siguri că hoţii au acţionat la pont, mai ales că s-au dus direct în locul în care erau puşi cei 200.000 de euro. Păgubiţii nu îşi explică cine le-ar vrea răul. Hoţii au dat atacul în noaptea de marţi spre mier-curi, în jurul orei 1.00. Potrivit poliţiştilor, hoţii au sărit gardul casei, au tăiat plasa pentru ţânţari de la un geam deschis şi au intrat în casă, unde au dat peste soacra proprietarului. Hoţii au ameninţat-o şi i-au spus să stea liniştită până îşi fac treaba. Atacatorii au mers în cealaltă cameră şi au luat 200.000 de euro şi bijuterii dintr-un dulap, după care s-au făcut nevăzuţi. Femeia a ieşit afară şi a strigat că a fost jefuită, iar vecinii au chemat poliţia. „Au intrat în casă. M-am panicat pentru că m-au ameninţat şi mi-au spus să fac ce zic ei”, a spus bătrâna Maria Grijac. Imediat după jaf, vecinii proprietarului au spus că banii ar fi fost destinaţi construcţiei unei case şi provin din vânzarea unui teren.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite