Călătoria cu avionul Timişoara - Bucureşti este mai ieftină decât cu trenul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursele low-cost atrag tot mai mulţi bănăţeni
Cursele low-cost atrag tot mai mulţi bănăţeni

Avionul este cel mai ieftin şi rapid mijloc de transport care face legătura între Timişoara şi Bucureşti.

Aeroportul „Traian Vuia” Timişoara este din ce în ce mai aglomerat în ultima perioadă şi asta pentru că, de la finalul lunii trecute, companiile aeriene low-cost operează curse spre Bucureşti. Acestea fac concurenţă directă celui mai ieftin mijloc de transport de până acum pe această rută, trenul. „Călătorii încep să prefere din ce în ce mai mult călătoria cu avionul, care este o soluţie mult mai rapidă, comodă şi de multe ori mai accesibilă ca şi preţ”, a spus Florentina Ivan, reprezentant al unei companii low-cost.

Zborul, mai avantajos
Pentru un singur drum de 11 ore cu unul dintre cele trei trenuri disponibile care fac legătura cu Bucureştiul, timişorenii trebuie să scoată din buzunare aproximativ 100 de lei. Pentru o călătorie dus-întors pe calea aerului până în Micul Paris, ei vor plăti aproape 160 de lei.
„Locurile pentru acest tarif sunt limitate, însă încercăm să oferim cât mai multe bilete la acest preţ”, a comunicat Florentina Ivan. Preţurile biletelor sunt făcute publice din timp şi timişorenii pot profita de ofertele surpriză ale companiilor low cost. „Cu cât pasagerii îşi rezervă biletul mai devreme, cu atât au şanse mai mari să beneficieze de cele mai mici preţuri de pe piaţă”, a mai spus Florentina Ivan. Cel mai mare avantaj al unui zbor pe această rută este faptul că, în aproximativ 1 oră, avionul aterizează pe aeroportul bucureştean. Mai mult, în timp ce din capitala Banatului spre capitala ţării pornesc doar trei trenuri pe zi, la intervale mari de timp, de pe Aeroportul „Traian Vuia” decolează în fiecare zi câte cinci avioane cu aceeaşi destinaţie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite