Vacanţa mare la şcoala de joacă pe timp de vară şi tabăra prieteniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Junior Club din Timişoara îi salvează pe părinţii ocupaţi în perioada vacanţei mari, cu activităţi interesante pentru micuţi. Programul clubului pe timp de vara coincide cu orele de muncă ale părinţilor, 8.00-18.00, iar comoditatea îi costă 30 de lei pe zi.

Prea puţini părinţi reuşesc să-şi modeleze programul de muncă după programul celor mici şi vacanţa la bunici nu este întodeauna o alternativă. Tocmai de aceea, cluburile private pentru copii au gândit programe de afterschool pentru perioada verii, care să înlocuiască orele întregi de bătut mingea în spatele blocului sau de stat în faţa televizorului.
Junior Club din Timişoara a pus la punct un orar zilnic de activităţi pentru cei mici. „Când eşti la lucru o zi întreagă, nu mai ai timp să te ocupi aşa cum trebuie de copil. Tocmai de aceea, afterschool-ul este un mare ajutor şi o alternativă foarte bună şi pentru perioada verii”, a spus Simona Dorin, de 35 de ani, mama Darianei de 8 ani.

Doar regula prieteniei
Astfel, în fiecare zi de la 8.00 la 18.00 şi chiar mai târziu, la clubul de copii, cei mici se vor juca, vor picta, modela, vor face chiar şi origami. În plus, vor avea parte de petreceri dar şi de sesiuni de cultură generală, vor învăţa limba engleză, dar vor şi dansa. „Trebuie doar să se respecte regula de prietenie. Noi încercăm să păstrăm atmosfera de bine şi de relaxare şi să îi facem pe copii să se adapteze uşor şi să se accepte unii pe alţii”, a spus Cristina Feier, administratorul Junior Club. Pentru a putea beneficia de serviciile clubului părinţii trebuie să plătească aproximativ 30 de lei pe zi.

Tabără de camaraderie
La fel de bine gândite sunt şi taberele de vară în care micuţii învaţă camaraderia şi bunul simţ. „Motto-ul taberei este «Mai apropiaţi ca fraţii». Cei mici vor învăţa noţiuni de supravieţuire, vor face jocuri militare, vor învăţa modalităţi de aprindere a focului, dar şi cum să se orienteze după stele. O să fie distracţie”, a spus Simona Hupov, trainer. Costul unei tabere de cinci zile la Arsenal Park, lângă Orăştie costă aproximativ 560 de lei cu mai toate cheltuielile incluse.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite