Regal chinologic cu participare europeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de crescători de câini s-au întrecut, timp de două zile, la Pădurea Verde, în rase şi titluri de frumuseţe. Evenimentul a atras şi expozanţi, astfel că iubitorii de câini şi-au putut cumpăra pentru cel mai bun prieten haine şi jucării.

Nicio pisică nu a avut curaj să se aproprie, în acest weekend, de fostul Ştrand al Tineretului de la Pădurea Verde, unde sute de câini au pus stăpânire pe mai multe hectare. În locul unde acum mulţi ani timişorenii se răcoreau pe perioada verii au apărut corturi populate de rase de câini. Fiecare crescător a putut fi văzut fluturând plăci de întins părul, aparate sofisticate de uscat părul şi produse cosmetice folosite în pregătirea câinilor care concurau pentru titlul de cel mai bun exemplar al rasei.
De la câini mici cât o mână de om, până la patrupede care cântăreau câteva zeci de kilograme, regalul chinologic a atras mii de timişoreni. Cei care nu au câini au putut să îşi cumpere unul, în timp ce restul vizitatorilor au avut ocazia să se plimbe cu cel mai bun prieten la Pădurea Verde sau să le cumpere jucării şi hăinuţe. „A fost foarte distractiv. În sfârşit am avut şi noi la Timişoara un eveniment cu şi despre căţei. Au venit crescători din întreaga Europă. Am trăit fiecare minut la intensitate maximă. Şi câinii cred că s-au distrat”, a spus Emilia Troin, o crescătoare din Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite