Doi bărbaţi de etnie rromă s-au împuşcat în Lugoj, din cauza unei femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incident grav în cursul zilei de 3 octombrie, în jurul orei 11, în cartierul Unic din Lugoj. Doi tineri de etnie rromă au încercat să-şi regleze conturile cu focuri de armă.

Din primele informaţii, scandalul a pornit din cauza unei femei care a fost pe rând partenera fiecăruia dintre ei. Lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată când unul dintre ei, Alexandru C. în vârstă de 32 ani, a scos pistolul şi a tras două focuri în direcţia celuilalt, Alexandru F. de 30 ani, după cum arată Redeşteptarea.

Victima a fost rănită superficial la unul dintre picioare, glonţul doar atingându-i razant membrul inferior. Alarmaţi de focurile de armă, locuitorii din zonă au sunat la 112 şi în scurt timp la faţa locului au apărut poliţiştii şi jandarmii lugojeni, care au aplanat conflictul şi i-au dus pe cei doi la sediul Poliţiei pentru interogatorii.

"Conflictul s-a iscat între doi bărbaţi de etmie rromă, iar unul dintre ei a tras în direcţia celuilalt două focuri cu un pistol cu bile. În prezent se fac cercetări pentru a se stabili încadrarea juridică, verificându-se dacă arma a fost folosită legal, deoarece este vorba de un pistol folosit pentru autoapărare. Scandalul pare să fi pornit de la o femeie, care în primă fază fusese soţia unuia dintre cei doi, iar de vreo doi ani locuia cu celălalt bărbat", a declarat Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite